Warning: Use of undefined constant THEME_URL - assumed 'THEME_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/9/b/lindhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/sondre/single.php on line 10 Kent Ortiz – Sondre Lindhagen
Sondre
Lindhagen

Kent Ortiz

Kent Ortiz

Kent Ortiz er på god vei opp fra undergrunnen.

Sandefjordsgutten Kent, nå bosatt i Porsgrunn, har lenge skrevet låter og produsert musikk. Han er allerede et kjent fjes i landets hip hop-miljø, og etter mange års hardt arbeid er han klar for å vise seg frem i rampelyset. Men veien dit har vært tøff.

I oppveksten ble jeg ofte kalt for en ”bleik spanjol”, og ble mye mobbet. Det preget meg mye, og jeg tror ikke alle voksne skjønner at et barn med problemer på innsiden kan oppføre seg annerledes og utagerende. Etter hvert som ungdomsårene kom skiftet mobberne taktikk, og hengte meg ut på grunn av musikken min. Det er dumt at noen folk ikke kan la andre gjøre sitt uten å bli hakket ned på.

I allerede kjipe omstendigheter opplevde han noe av det verste enn kan tenke seg. Storebror, som var diagnostiert med diabetes, døde av for høyt blodsukker. Kent følte sorg, smerte og ensomhet. Samtidig skulle han ikke lenger ta noe forgitt. Han bestemte seg for å ikke gi opp på musikken.

Han gir Neim Redzepi i HB Records mye av æren for å ha fått mer drivkraft og motivasjon til å følge sin drøm om en artistkarriere. Hans nye singel «Si det som det er» handler om viktigheten av kommunikasjon, inspirert av et tidligere forhold hvor nettopp det manglet. Låta er skrevet med hjelp fra Robert «Entady» Eliassen, og produsert av Mats Melbye fra Cir.Cuz.

Jeg tror alle i samfunnet burde prate mer sammen og være seg selv, vi må tørre å åpne oss mer for hverandre og verden vi lever. Ingen tjener på å stenge ting inne. Det gjelder alt og alle, enten det om er kjærlighetsforhold, venner, familie, jobb eller annet.

Kent er en hjertevarm gutt med mye ydmykhet og engasjement. Han er opptatt av at musikken hans skal være meningsfull.

Jeg har lyst til at folk skal kunne lytte på sangene mine og tenke at det er noe de kan kjenne seg igjen i. At det kan gi dem nye syn og vinklinger på ting. Jeg vil være et godt menneske som kan gjøre noe godt for andre og samfunnet vi lever i.

Videre vil han fortsette med musikken så langt det lar seg gjøre, og han vil utdanne seg som språklærer ved siden av. Han har også blitt frontfigur for Diabetesforbundet, og deler av overskuddet fra hans nye singel vil bli donert til dem.

Kommentarer