Warning: Use of undefined constant THEME_URL - assumed 'THEME_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/9/b/lindhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/sondre/single.php on line 10 Sløtface: Kamio i London – Sondre Lindhagen
Sondre
Lindhagen

Sløtface: Kamio i London

Sløtface: Kamio i London

Norske band som gjør det strålende i utlandet er fortsatt ikke helt hverdagskost. Når jeg entrer Kamio i London blir jeg litt bekymret for at det kan bli en glissen affære, men når det nærmer seg showstart og det tetner til i rommet, blir jeg heller mer bekymret for om jeg får meg en god plass.

Før konsertstart gjør Sløtface-vokalist Haley Shae det klart at de aldri har solgt så mange billetter i London før. En svett kjeller i Shoreditch skal få kjørt seg hardt av dette stavangerbandet. Fy søren som det smeller når trommis Halvard Wienke entrer scenen, tett etterfulgt av bassist Lasse Lokøy og gitarist Tor Arne Vikingstad. Sist og utvilsomt minst (dog kun i høyden) entrer Haley Shae. Alle klisjébeskrivelser kan tas i bruk, for her er det hylekor og ekstase.

Det er noe spesielt ved å se et band som er såpass bra i studio løfte sitt eget nivå under en livekonsert. Mot slutten av nest siste låt oppdager plutselig trommemester Halvard at han har trommet i stykker deler av settet, og litt ekstra latter går med til å finne en løsning. Til slutt ropes det at det er på tide med mer rock and roll, og showet går videre.

En eneste lang tirade med fest, moro, svette og hyl avrundes med en rungende folkemasse som roper “I Wouldn’t Shave My Head For You”. Siste rop flyter stille ut i det store konsertlokalet.

Kveldens konferansier entrer igjen scenen og vi kan avslutte med hans siste ord;
“HOLY FUCK!”

GJ2Y0133 GJ2Y0207 IMG_6222 GJ2Y0966 GJ2Y0719

Gjesteinnlegg av Simen Felix Omland.

Kommentarer