Warning: Use of undefined constant THEME_URL - assumed 'THEME_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/9/b/lindhagen.no/httpd.www/wp-content/themes/sondre/single.php on line 10 The Scheen: Releaseparty på John Dee – Sondre Lindhagen
Sondre
Lindhagen

The Scheen: Releaseparty på John Dee

The Scheen: Releaseparty på John Dee

Konsertlokalet John Dee i Oslo har i en årrekke hatt opptredener med legendariske band som Queens of the Stoneage, Muse og Franz Ferdinand. Nylig ble det holdt releasekonsert for debutalbumet til et band i samme kaliber. Det norske rockebandet The Scheen sørget for vill stemning foran et fullsatt lokale.

Lyden rister både tak og vegger. Rytmen koker i blodårene. Teksten setter seg umiddelbart på leppene. Kroppen beveger seg automatisk etter musikken. Det er noe spesielt som skjer når et band klarer å skape en slik atmosfære. Akkurat det gjorde The Scheen.

The Scheen består av en kompisgjeng fra Skien. De har spilt i band sammen under flere navn helt siden de møttes for første gang på videregående. Bandet frontes av Atle Pettersen på vokal og gitar, med Robin Ognedal også på gitar, Rein Blomquist på bass, Nickolas Henriksen på keyboard og Tobias Andersen på trommer. De har hver og èn fantastisk talent på hvert sitt instrument. Slå de sammen og de utgjør et av de beste livebanda landet har sett gjennom tidene.

Fun fact; Skien sitt originale navn fra langt tilbake staves Scheen. Det er ingen tvil om at gutta verdsetter hjemstedet.

Det skal sies at oppvarmingsbandet Third Brigade også imponerte før hovedattraksjonen entret scenen. Videre kjørte The Scheen rett på sak og leverte full guffe fra første til siste låt. Blant publikum gikk ordet fort rundt om at mange gledet seg spesielt til å høre de to låtene bandet allerede hadde sluppet, nemlig «I am I» og «Run». Likevel ble det minst like stor begeistring da de resterende låtene fra albumet ble spilt for første gang. Til alles fornøyelse ble også en låt fra Foo Fighters covret iløpet av kvelden.

Det er enda en ting The Scheen skal ha kudos for. Deres evne til å få kontakt med publikum er imponerende. Med stadige oppfordringer til headbanging, klapping, dansing og allsang, i tillegg til flere lekende blikk og smil fra bandmedlemmene rettet mot gjestene, er det ikke rart de følte seg ivaretatt. En skal forøvrig lete lenge etter kvinner som klarer å motstå smilet til vokalist Atle Pettersen.

Det er bare å vente i spenning på hva The Scheen har å tilby i fremtiden. I mellomtiden kan vi kose oss med deres debutalbum ved samme navn.

rsz_dsc_0033_kopi

rsz_dsc_0053_kopi

 

rsz_dsc_0077_kopi

rsz_dsc_0079_kopi

rsz_dsc_0086_kopi

rsz_dsc_0094_kopi

rsz_dsc_0096_kopi

rsz_dsc_0115_kopi

Publisert: 27.02.14

Kommentarer